Névjegy

dr. Fazekas Ferenc

A honlap szerkesztőjeként együtt dolgozom és baráti kapcsolatban vagyok kedvenc orvosommal dr Fazekas Ferenccel. Állandó vendége honlapom „Mit mond az orvos?” oldalának. Ő szülész-nőgyógyász, onkológus. Évtizedes kórházi munkája után, nyugdíjas kora ellenére ma is aktívan dolgozik, ma már szülések vezetése helyett az onkológia területén. Emellett az alternatív gyógymódok területén is otthon van, a rendelőben is mindig a teljes embert látja. Legfőbb célja az egészség megőrzése, a prevenció, ami a nehézségek ellenére mindig könnyebb, mint egy kialakult betegség kezelése. Marketing területén is minden lehetséges esetben segít, feleségével együtt mindig számíthat rájuk a csapat.

Varsányi Tiborné (Margit)

Magam már nyugdíjas nagymama vagyok, aki számára kinyílt a világ, amióta nem kell reggeltől estig benn lenni a munkahelyen. Negyven évet töltöttem villamos üzemmérnökként dolgozva. Műszaki területen nőként nem egyszerű kivívni a férfi kollégák megbecsülését, de megtanultam helyén kezelni az időnként furcsa helyzeteket, és a végén elismeréssel és jó emberi kapcsolatokkal búcsúztam tőlük. Három felnőtt gyerekem, két unokám van.

Azóta nemcsak a család tölti ki az életem, de elég energikus vagyok ahhoz, hogy foglalkozzam az életem több fontos területével, és segíteni tudjak a barátoknak is mindehhez. Igyekszem a legfontosabb dolgokat előtérbe helyezni. Az egészség megőrzése, vitalitás, a kert, a testmozgás, harmóniára törekvés a szép dolgok szeretete tölti ki az életem. Mindebben neked is tudok segíteni, ha úgy szeretnéd. Kérdezz bátran, vagy csatlakozz egy-egy programunkhoz.

Forever Living Products kft étrend kiegészítőit rendszeresen fogyasztom, kiválasztásukhoz segítségemre van tanácsadóm, aki nőgyógyász, onkológus főorvos.

Célunk, az egészség megőrzése a lehető leghosszabb ideig, így a hiányállapotok megelőzése és megszűntetése, az immunrendszer harmonizálása életmód kontroll, testmozgás, vitaminok, étrendkiegészítők segítségével.

Természetes alapanyagú tisztálkodó és bőrápolószereket használunk a szervezetet terhelő méreganyagok minimalizálása érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* A hozzászóláshoz el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót.

*

Elfogadom.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .