Segítség: MLM! …vagy inkább a network marketing?!

A négy pontról (konzultáció)

 

Kényeztető maszkok – bőrápolás kijárási korlátozások idején

Gélmaszk alatt 20 percig
20 perc relax
Gélmaszk és bio-cellulose maszk

 

Karatén kozmetika  videóját nézd meg itt, vagy a Facebook oldalon!

 

A home office és a vírushelyzet nem jelent igénytelenséget, pizsamában csoszogó otthoni semmittevést, elhanyagolt bőrt.

Most itthonról dolgoztunk, mint eddig is,  de ‘békeidőben’ szakemberre bízhattuk a szépségápolást, pláne azok, akiknek bármilyen szempontból problémás az arcbőrük. Sokan vannak, akik most otthoni ‘barkácsolással’ nem boldogulnak, és a hagyományos kozmetikumok nem váltak be náluk.

Szponzoraim ajándéka duplán megoldja az efféle gondjaimat. A csomagban kapott két különböző maszkkal puhán és egészségesen tudom tartani a bőröm. Tisztítás, hidratálás után -amihez már eddig is kipróbáltam és tartok itthon aloe vera alapú kozmetikumokat a csomagból választhatok, hogy éjszakára bekenjem vagy 20 percre bio celluloz maszk alatt pihentessem a bőröm. A (nem igazán előnyös, de legalább reális) képen is látszik, hogy a második verziót választottam. Nem véletlenül! Ez a kókuszrostból készült különleges maszk a 2019-es londoni világversenyt megnyerve, igazi luxus kozmetikum. Viszonylag új termék, eddig még nem vettem magamnak, de egyszer már kipróbálhattam, és nagyon kellemes élmény volt a nagyon gazdag, nedves maszk alatt pihenni. Nem vagyok szép benne, ez tény, de miután lehúztam, olyan puha és kellemes tapintású volt az arcom, hogy szívem szerint becsomagoltam volna vele az egész testem! A maszkon maradt gélt még felhasználtam, és élveztem a puhaságot és a nagyon finom -alig érezhető- gyógynövény illatot. Ezért is unisex termék, bár általában hölgyek használják, férfiak bőrét is csodálatosan fel tudja frissíteni. Ismerek olyan férfit is, aki régebb óta használja.

A Sonya maszkot eddig egy kozmetikai party alkalmával próbáltam ki, mert én egy másik Infinite nevű kozmetikai családot használok. Ez utóbbit érett bőrre ajánlják, de kombinálható és egymás hatását erősítő mindkét  család és hozzájuk a külön kapható kozmetikumok is.

A fehér tubusos maszk használat folyamatát a szponzorom egy videóban végig mutatja, nézd meg a (Margit: Harmónia „fűben fában” ) facebook oldalon, és ha végetér a karantén időszak, kozmetikai partyn ki is próbálhatod. Hálás vagyok a segítségéért és az ajándékért.

 

 

2020. március-április

Maszkok és koronák

 

Itt a soha nem tapasztalt kihívás, korona vírus világjárvány idején, itthonról dolgozunk. A hatóságok nyomatékosan kézmosásra és szeparációra szólítanak fel, hát önkéntes karanténban vagyunk, és sikálunk, amiket soha máskor. Nagytakarításkor azelőtt is sor került arra, hogy a kilincst is áttöröltem, de most a fertőtlenítős kilincs mosástól remélve a csodát, élünk, ahogy eddig is mindig, ha épp nem kellett menni valahova. Kicsit klórszagú kezekkel, kicsit riadozva reggel a TV hírein az új fertőzöttek, halottak számairól, szájmaszkkal készülve, ha menni kéne mégis, de maradunk itthon!

Békében és lehetőleg nem pánikolva a híreken gyorsan átváltom a műsort valami kreatív vagy természetfilmes vagy életmóddal kapcsolatos témára, főzök, kertészkedem, vagy tanulok és itthonról dolgozom. Egyik sem újdonság. A társakkal is tartjuk a kapcsolatot, még kávéházat is rendeztünk reggelente azoknak, akiknek furcsa váltás volt a hirtelen otthonlét. Ötleteltünk és tartottuk a lelket egymásban, és néha nem hittünk a szemünknek, hogy mások hogyan reagálnak a pánikvásárlásoktól a fura megoldásokig…

Jó dolgok is történnek, rengeteg filmet, zenét, tanfolyamot lehet online elérni, Ingyenes múzeumi séták, neves művészek  #maradjotthon program ajánlatai olyan bőségben pittyegnek a mobilon, amit nagyon érdemes lenne kihasználni, de képtelenség. Az első hat hétben „színházban voltam”, balett előadást követtem végig, hangos könyveket és még meséket is hallgattam, pedig folytatódott az angoltanulás és egy két napos üzleti konferencia sok előadását is tudtam követni. Békeidőben nem fér bele ennyi, de nemcsak a megspórolt utazási idő tette lehetővé ezt a hatékonyságot. Amióta foglalkozom a Foreverrel, sok eszközt megismertem, nyitottabbá és rugalmasabbá váltam, így a home office nem volt új dolog, a jegyvásárlás, és készülődés pedig elmaradt.

Rájöttem, hogy amikor sok ember kétségbe esve keresi, hogyan lehet túlélni és megalapozni a további életet, a mi iparágunk teljesen beleillik a most alakuló új világrendbe. Az biztos, hogy már soha nem lesz az élet ugyanolyan, mint előtte, de bízom benne, hogy a jó dolgok visszajönnek majd és csak azoktól a dolgoktól kell megválni, amikről most kiderült, mennyire feleslegesek. Visszajönnek az ölelések, a kapcsolatok, utazások, de felértékelődik az egészség, az egymás segítése a barátságok  szerepe. Márciusban vitaminokból és étrend kiegészítőkből elég nagy forgalmat keltett a pánik, még én is olyan pontértéket értem el, amilyent soha meg sem közelítettem előtte. Szintlépéssel ugyan nem járt, de anyagi haszon helyett a segítés remek érzése és a társaim eddiginél nagyobb eredménye mindennél többet ért. Mentoraim dícsérete és közvetlen szponzorom ajándéka volt a „hab a tortán”.

Maszkról másképpen: szponzoraim ajándéka ez az aloe vera alapú kozmetikai készlet. Elismerés a múlt havi eredményekért, olyan termékekkel, amiket eddig nem engedtem meg magamnak, hiszen mindig volt fontosabb, egészség megőrző vitamin, étrend kiegészítő, amire inkább költöttem.
Ez két féle gél alapú maszk, amivel karban tarthatom a bőröm az itthonlét ideje alatt is. A cellulóz alapú arcápoló a világversenyen az év terméke lett!
Átvétel természetesen a sebészi maszkban az utcán történt, ahogy (most) kell, de a lényeget mindig online beszéljük meg.
Prémium minőségű termékek, de számomra az értékük nem elsősorban a tárgyakban van, hanem az együttműködésben a barátságban a szeretetben. Hálás vagyok értetek dr Fazekas házaspár 😍😘

 

2020. január az áttörés éve

Januári találkozó a vezetőkkel

Új év kezdődik, az év első mozzanata, hogy a tervekről beszélünk, kijelöljük az utat… Mobilról, gépről, itthonról, üdülőből csatlakoztunk be. Ez az online munka előnye, a hatékonyság egyik kulcsa.

De hogyan és miért is van erre szükség?

Eltelt egy -legalább fél- élet, úgy, ahogy gyerekkoromban láttam. Reggel indulás, egész nap munka, legfeljebb a hét végén kerül sorra a család, vagy akkor is munka, mikor mi. Negyven év munkaviszony és három gyerek felnevelése után nyugdíj. Ez volt a normális életút, nem is sokat gondolkodkodtam rajta. Közben néha elég volt mindenből, mentem volna világgá, ha lehetett volna, de aztán némi duzzogás után folytattam, ahogy kellett. Voltak hullámhegyek, hullámvölgyek. Kitörési lehetőség nem sok adódott.

Jött persze szomszédasszony akit egy MLM cég megtalált, csatlakoztam is hozzá, mert ő szimpatikus volt, de kezdőként nem sokat tudott segíteni, én pedig nem tudtam felvenni a ritmust, és az időmbe sem fért bele. Ugyanazzal a hálózattal egy kollégámmal kezdtem újra, másik csapatba kerültem, más szellemben kellett volna dolgozni, de nyilván ugyanazt a feladatot kellett volna végezni. Itt sem voltam sikeres pénzügyi értelemben, nem is tudtam végrehajtani a jól leszabályozott, de nem testhezálló feladatokat. Önértékelési gondok, gyerekkori beidegződések akadályoztak, de ezeken változtatni akartam! Könyveket olvastam, magnókazettákat hallgattam, előadásokra jártam a csapattársaimmal együtt. Személyiség fejlesztésre tökéletes iskola volt.

Élveztem, hogy különleges termékeket használok, de egy idő után sokalltam a járulékos kiadásokat (pl.éves tagsági díj). Élőben hallgattam szemináriumokon a legnagyobb mentorokat, de óriási volt a szakadék, aminek a leküzdéséhez képtelen voltam a munkát elvégezni. A telefonálás gondolatába is belebetegedtem, hiába tudtam, hogy itt jó dolgok történhetnének, úgy éreztem, hogy én nagyon más személyiség vagok.

Sok év után hagytam abba, azt hittem, soha többé nem megyek a közelébe semmi ilyennek. A különleges termékek viszont hiányoztak. Megtanultam már értékelni a természetes anyagokból készült minőségi kozmetikumokat, a tisztítószerek, vitaminok széles választékát. Amikor még kicsik voltak a gyerekeim, megtalált valaki egy csoda permettel, ami sebekre, égésre, horzsolásokra tényleg nagyon bevált, de amikor elfogyott, nem tudtam, honnan lehet ilyent szerezni újra. Azt is láttam, hogy az üzletekben mindent el lehet adni, aminek a nevében az aloe vera szerepel. Érdekelt ez a növény is, ahogy mindig igyekeztem a gyógynövényekről és a természetes gyógymódokról a lehető legtöbbet megtudni. Tanultam dr Oláh Andortól és könyvekből, a család egészségéért megtettem minden tőlem telhetőt.

Amikor az egyik orvosom hívott meg MLM rendszerű üzletébe, a Foreverbe, igent mondtam a First nevű termékre, és arra, hogy gyógynövény alapú minöségi termékeket használhatok, úgy, hogy orvosi tanácsot is kapok hozzájuk. A First volt az a csodapermet, amit évtizedek óta nem tudtam megvenni, pedig a családban sebre-égésre nagyon bevált. Találhattam volna persze MLM-es embert, aki árulja, de ilyen rendszernek sokáig a közelébe sem akartam menni. Orvosi segítséggel persze mindjárt más volt a helyzet! A mai viszonyok között azonnali orvosi tanácsot kapok, és a szeretteim egészségéért tudok dolgozni és tanulni.

Ez nem tűnt nagy árnak, hát csatlakoztam hozzá és nemcsak tanácsot, hanem barátságot is kaptam cserébe, és egy olyan támogató csapatot, amilyennel negyven évnyi munkahelyi tapasztalattal a zsebemben álmodni sem mertem.

Amit csak tudtam kipróbáltam magamon, ami bevált ajánlottam a családnak is. Hálózatépítésbe továbbra sem kezdtem, de egyre több tapasztalatom volt, bővebb családban is segítettek ezek az étrend kiegészítők, életmód váltó programok. Nem mellesleg remekül érzem magam a társaságukban. Tanulunk, együtt tervezünk, örülünk egymás sikereinek. Már nekem is vannak sikereim! Semmi nem kötelező, ami nem fér össze a személyiségemmel, mégis vannak sikerek, Segítenek és most már én is segítek! Barátokat kaptam, amiért nem győzök hálásnak lenni. Megtanultam csapatban gondolkodni, most a helyemen vagyok!

Két éve: leforrázva

http://cpanel18.tarhelypark.hu/~fuvesass/forrazas-eges/

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* A hozzászóláshoz el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót.

*

Elfogadom.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás